Pianoles

Graag kom ik bij u aan huis voor het geven van pianoles aan jong en oud. Mijn werkgebied ligt tot een straal van 30 km rondom Amsterdam. Ik geef graag les aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Het is heel inspirerend om te zien dat de leerlingen zich ontwikkelen en met plezier muziek maken!

In de pianoles leer je spelenderwijs de diverse muziekstijlen en technieken. Het lesmateriaal wordt aangepast aan het niveau en de muzikale voorkeur van de cursist. De lessen kunnen zowel privé als in groepsverband gevolgd worden en staan open voor kinderen en volwassenen op alle niveaus, van beginnend tot gevorderd.

Kennismaken met verschillende muziekstijlen, het eigen maken van een goede manier van studeren en een stukje theorie zijn erg belangrijk. Een keer per jaar is er de mogelijkheid jezelf te presenteren op een informeel leerlingenconcert.

Voor zowel ouders als leerlingen kan het handig zijn als de pianolessen gewoon aan huis gegeven worden. Naast het voordeel van les krijgen op de eigen, vertrouwde piano moeten veel ouders al genoeg van hot naar her rijden om hun kinderen op tijd op hun clubjes te krijgen. Ik kan als docent aan huis komen, wat veel stress scheelt.

Uitsluitend dinsdag en woensdag ben ik actief in De Ronde Venen, Uithoorn en Aalsmeer/Oosteinde.

Tarieven

  • Jeugd ( t/m 21 jaar) : 30 minuten per week €119,- per maand (sept t/m juni)
  • Volwassenen : 30 minuten per week, prijs op aanvraag

Voor afwijkende tijden of lessen op maat neem dan gerust contact met mij op.